• GARNEK 10L / 32CM BLAUMANN GOURMET BL-1005

Symbol: BL-1005

Garnek BLAUMANN GOURMET Line 10L z wielowarstwowym dnem akutermicznym wykonany ze stali chromowo-niklowej INOX 18/10. 

179.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1 - 3 dni
Cena przesyłki 2
Odbiór osobisty 0
Etykieta wlasna (tylko dla sklepów) 2
Paczkomaty InPost 10.9
Paczkomaty InPost (Pobranie) 12.49
Kurier 13.5
Kurier (Pobranie) 16.5
Dostępność Duża dostępność
Waga 4 kg

Zamówienie telefoniczne: +48 888 588 167

Zostaw telefon

Garnek BLAUMANN GOURMET Line 10L z wielowarstwowym dnem akutermicznym wykonany ze stali chromowo-niklowej INOX 18/10.
Stal chromowo-niklowa z której wykonany jest garnek jest nierdzewna, wytrzymała i długowieczna. Zastosowany materiał świetnie się prezentuje i jest wyjątkowo łatwy w czyszczeniu oraz posiada właściwości bakteriobójcze. Wielowarstwowe dno akutermiczne (5mm) gwarantują doskonały rozdział i magazynowanie ciepła. Z uwagi na swoje wyjątkowe cechy garnki te nadają się również do gotowania z minimalną ilością wody i tłuszczu. Wszystkie garnki można używać na wszystkich rodzajach kuchenek, także indukcyjnych. Wyposażony w wewnętrzną miarkę pojemności.

 

  • Wykonane ze stali nierdzewnej 18/10, szkło żaroodporne
  • Uchwyty: nitowane, nie nagrzewające się
  • Nadaje się do kuchni gazowej, ceramiki, halogenowej, indukcyjnej i kuchenką elektrycznej.
  • Wykonane ze stali nierdzewnej, 5-warstwowe dno akutermiczne
  • Czyszczenie: zmywarka
  • Miarka: tak
  • Pojemność: 10 litr
  • Wymiary: śr 32 x 10cm


DNO AKUTERMICZNE to opatentowana kompozycja warstw specjalnego stopu aluminium oraz stali chromowo-niklowej doskonale przewodzi i akumuluje ciepło, a także odpowiednio zabezpiecza gotowane potrawy przed przypaleniem oraz naczynie przed zużyciem. Aluminiowe i precyzyjnie szlifowane dno garnka (wprasowany dysk) pobiera błyskawicznie już najmniejszą ilość energii, która jest rozdzielana równomiernie na całą powierzchnię dna garnka i tam magazynowana.

 

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie