• WKŁADY PAPIEROWE DO FRYTOWNICY 16CM 100 SZTUK KLAUSBERG KB-7779

Symbol: KB-7779

Komplet 100 sztuk wkładów papierowych do frytownicy - ?16 cm.

21.19
KPL. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 3
Etykieta wlasna (tylko dla sklepów) 3
Paczkomaty InPost 11.99
Kurier 13.5
Paczkomaty InPost (Pobranie) 14.9
Kurier (Pobranie) 16.5
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.5 kg

Zamówienie telefoniczne: +48 888 588 167

Zostaw telefon

Komplet 100 sztuk wkładów do frytownicy - Ø16 cm.

Papier do frytkownicy beztłuszczowej to innowacyjny produkt, który umożliwia smażenie frytek i innych potraw w sposób zdrowy i bez użycia oleju. Papier ten jest wykonany z wysokiej jakości, bezklejowej i nieprzywierającej powierzchni, która umożliwia cyrkulację powietrza i równomierne smażenie potraw.

 

Cechy: 

  • Wkłady papierowe do frytkownicy, zostały wykonane z pergaminu spożywczego. Są wodoodporne, olejoodporne, nieprzywierające i w 100% zdrowe.
  • Łatwe w użyciu, lekkie i praktyczne. 
  • Pomagają zachować wygląd przygotowywanej żywności i nie wpływają na zmianę na smaku potrawy. 
  • Odporne na ciepło, mogą wytrzymać temperatury do 220°C 
  • W opakowaniu znajduje się 100 jednorazowych wkładek papierowych, a szybka wymiana zapewnia higieniczną i zdrową kuchnię. 
  • Łatwe utrzymanie frytkownicy w czystości: Jednorazowa papierowa wkładka może skutecznie utrzymać frytkownicę z dala od resztek jedzenia, sprawia, że sprzątanie jest bardzo proste, a frytkownica i jej powłoka będą czyste jak by były nieużywane.
  • Szerokie zastosowanie: Wkładki pergaminowe do frytkownicy doskonale nadają się do pieczenia, smażenia, gotowania na parze, patelni, kuchenki mikrofalowej, powietrznej i serwowania żywności. Nadają się do domowego pieczenia, na kempingu, na płycie grillowej. Doskonałe na przyjęcia, imprezy i wiele innych. Ważne, aby stosować w temperaturze nie wyższej niż do 220°C
  • Zapakowane w blister

 

Rozmiary: 

  • Średnica: 160mm
  • Wysokość: 45mm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie