• Skrobak obierak do ryb usuwania łusek stalowy MISTY 22cm NAVA 10-111-045

Symbol: 10-111-045

Skrobak przeznaczony do usuwania rybich łusek. Dzięki specjalnym ostrzom pozbędziemy się łusek szybko i sprawnie. Wygodny uchwyt gwarantuje bezpieczną pracę.

14.99
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 3
Etykieta wlasna (tylko dla sklepów) 3
Paczkomaty InPost 16.9
Kurier 19
Paczkomaty InPost (Pobranie) 20.9
Kurier (Pobranie) 23
Dostępność Mało
Waga 0.709 kg

Zamówienie telefoniczne: +48 888 588 167

Zostaw telefon

Skrobak do ryb stalowy MISTY 22 cm NAVA

Skrobak przeznaczony do usuwania rybich łusek. Dzięki specjalnym ostrzom pozbędziemy się łusek szybko i sprawnie. Wygodny uchwyt gwarantuje bezpieczną pracę.

Dlaczego warto wybrać ten produkt?

  • PRAKTYCZNY - Skrobak kuchenny przeznaczony do usuwania łusek z ryb. Skrobak o długości całkowitej 22 cm, posiada ostrze o długości 7,5 cm.
  • WYTRZYMAŁY - Wykonany z najwyższej jakości tworzywa w beżowym kolorze, a ostrza wykonane ze stali nierdzewnej. Odpowiednio użytkowany posłuży długie lata.
  • WYGODNE UŻYTKOWANIE - Ergonomiczna, antypoślizgowa rączka zapewnia wygodną i bezpieczną pracę. Praktyczny otwór na krawędzi uchwytu pozwala na jego zawieszenie.
  • ŁATWY W CZYSZCZENIU - Łatwy w utrzymaniu czystości. Nadaje się do mycia w zmywarce do naczyń.
  • PRZYDATNY - Ostra krawędź umożliwia szybkie i efektywne skrobanie, usuwając łuski z powierzchni skóry ryby. Może być używany do różnych gatunków ryb o różnych rozmiarach.

 

Przydatny, kuchenny skrobak do ryb, wykonany z wytrzymałych materiałów. Pozwoli w łatwy i szybki sposób oczyścić rybę z łusek. Idealny dla osób uwielbiających w domu przygotować rybę, dla wędkarzy, a także w gastronomii. Z jego pomocą oczyszczenie ryby jest bardzo proste. Sprawdzi się zarówno do mniejszych, jak i większych ryb. Przydatny w każdym domu. Oryginalny produkt greckiej marki NAVA z linii przyborów kuchennych Misty. Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie