• Praska do ziemniaków prasa metalowa stalowa ORION 143118

Symbol: 143118

Praska wykonana ze stali nierdzewnej do ugniatania ziemniaków gotowanych oraz przygotowywania ciasta ziemniaczanego.

76.99
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 3
Etykieta wlasna (tylko dla sklepów) 3
Paczkomaty InPost 17.9
Kurier 19
Paczkomaty InPost (Pobranie) 21.9
Kurier (Pobranie) 23
Dostępność Mało
Waga 1.5 kg

Zamówienie telefoniczne: +48 888 588 167

Zostaw telefon

Praska do ziemniaków stalowa ORION

Praska wykonana ze stali nierdzewnej do ugniatania ziemniaków gotowanych oraz przygotowywania ciasta ziemniaczanego.


Dlaczego warto wybrać ten produkt?

  • TRADYCYJNA - Praska do ugniatania ziemniaków gotowanych oraz przygotowywania ciasta ziemniaczanego. Praska ma wymiary 30 x 12 x 9,5 cm. Posiada otwory o średnicy 3 mm.
  • SOLIDNA - Wykonana z najwyższej jakości stali nierdzewnej w srebrnym kolorze. Praska jest mocna i wytrzymała.
  • PRZYDATNA - Idealny pomocnik przy przygotowaniu klusek śląskich, kopytek, puree, pyz, a także do przecierania różnego rodzaju warzyw i owoców dla dzieci.
  • ŁATWE UŻYTKOWANIE - Praska do ziemniaków pozwoli nam szybko i sprawnie zagnieść ziemniaki, warzywa lub owoce. Wystarczy ścisnąć uchwyty bez użycia większej siły.
  • UNIWERSALNA - Praska jest niezbędna w każdym domu, ułatwi nam przygotowanie wielu dań w kuchni. Dzięki niej z łatwością uzyskamy odpowiednią konsystencję przygotowanych potraw.

 

Praska do przeciskania ziemniaków, przydatna również do wyciskania owoców oraz warzyw. Wykonana z solidnych materiałów. Odpowiednio użytkowana posłuży długie lata. Praska jest łatwa w utrzymaniu czystości. Pozwoli nam na przygotowanie odpowiednio ziemniaków do dań typu kluski śląskie, kopytka, puree, pyzy, knedle itp. Oryginalny produkt czeskiej marki Orion.Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.

Dane producenta

VELKOOBCHOD ORION, spol. s r.o.
Nedošín 132
570 01 Litomyšl
Czech Republic

zasilka@orion.lit.cz

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie