• MASZYNKA ŻELIWNA DO MIELENIA MIĘSA #22 z KOŁEM KiNGHOFF KH-1430

Symbol: KH-1430

Profesjonalna maszynka żeliwna do mielenia mięsa #22 firmy KINGHOFF. 

270,99 zł Brutto
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 3,00 zł Brutto
Etykieta wlasna (tylko dla sklepów) 3,00 zł Brutto
Paczkomaty InPost 18,90 zł Brutto
Kurier 19,90 zł Brutto
Paczkomaty InPost (Pobranie) 22,90 zł Brutto
Kurier (Pobranie) 23,50 zł Brutto
Dostępność Duża dostępność
Waga 6.5 kg

Zamówienie telefoniczne: +48 888 588 167

Zostaw telefon

Profesjonalna maszynka żeliwna do mielenia mięsa #22 firmy KINGHOFF. Wymaga mocowania na stałe do blatu. Wykonana w całości żeliwna (odlew). Ta wersja maszynki przystosowana jest zarówno pod silnik elektryczny jak i do napędu ręcznego. Ważną częścią maszynki jest dopasowana ślimacznica osadzona na łożysku, która wprawiona w powolny ruch obrotowy (napędzana ręcznie korbą/kołem lub za pomocą silnika) przesuwa kawałki mięsa w kierunku obracających się wraz ze ślimacznicą noży rozdrabniających mięso przeciskane przez tarczę z niewielkimi otworkami o ostrych krawędziach. 

Maszynka zrobiona solidnie, jest funkcjonalna i łatwa w czyszczeniu. Wykonana w całości z odlewu żeliwnego, co zapewnia dużą trwałość i wytrzymałość. Maszynka przystosowana pod silnik elektryczny! Posiada łożysko na ślimaku. Koło napędowe spełnia równocześnie funkcję koła pasowego.

Waga maszynki - ~6,5kg.

   

W komplecie:
 
 

  • Maszynka
  • 3 x sitko (oczka 3mm, 5mm, 8mm)
  • 1 x szarpak
  • 1 x Nóż
  • 3 x lejek do produkcji kiełbasy (17, 20 i 22 mm)
  • Koło pasowe do napędu elektycznego
  • Koło pasowe będące jednocześnie korbą O22cm

 

Dane producenta

PRAJO Sp. z o.o. Spółka Komandytowa
Aleja Katowicka 60
05-830 WOLICA
Poland

885209555
sklep@prajo.eu

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.