• GARNKI DO GOTOWANIA NA PARZE 4 ELE / 22CM KiNGHOFF KH-3328

Symbol: KH-3328

ZESTAW DO GOTOWANIA NA PARZE o łącznej objętości ok. 10L składający się z 5 elemntów (GARNEK 4.0L + 2 PAROWNIKI 2.9L + POKRYWKA), wykonany ze stali nierdzewnej 18/8. Uchwyty mocowane za pomocą nitów.

136.21
KPL. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 3
Etykieta wlasna (tylko dla sklepów) 3
Paczkomaty InPost 13.99
Kurier 14.5
Kurier (Pobranie) 17.5
Dostępność Duża dostępność
Waga 3 kg

Zamówienie telefoniczne: +48 888 588 167

Zostaw telefon

ZESTAW DO GOTOWANIA NA PARZE o łącznej objętości ok. 10L składający się z 5 elementów (GARNEK 4.0L + 2 PAROWNIKI 2.9L + POKRYWKA), wykonany ze stali nierdzewnej 18/8. Uchwyty mocowane za pomocą nitów.


W zestawie:

1 x Garnek podstawowy o wymiarach Ø22cm x 10cm o pojemności 4.0L
2 x parownik o wymiarach Ø 22cm x 9cm  o pojemności 2.9L każdy .
1 x pokrywka 

Łączna objętość ok. 10L


Zestaw o średniej pojemności zalecany dla wszystkich którzy chcą się zdrowo się odżywiać. (dieta niskotłuszczowa), dla mających problemy z przewodem pokarmowym (wrzodowcy, zaburzenia wątroby i trzustki) oraz dla wszystkich pragnących się odchodzić. W porównaniu do innych metod gotowania, ta pozwala na zachowanie naturalnego smaku potraw i prawie wszystkich substancji odżywczych. W ten sposób można gotować mięso, wędliny, warzywa i ryby, bez potrzeby stosowania wody.

Potrójne dno akutermiczne (opatentowana kompozycja warstw specjalnego stopu aluminium oraz wysokogatunkowej stali szlachetnej) doskonale przewodzi i akumuluje ciepło, a także idealnie zabezpiecza gotowane potrawy przed przypaleniem oraz naczynie przed zużyciem. Dno garnka pobiera błyskawicznie już najmniejszą ilość energii, która jest rozdzielana równomiernie na całą powierzchnię dna garnka i tam magazynowana. Te cechy zapewniają optymalne przewodzenie, podział i magazynowanie ciepła.

Garnki można używać na wszystkich rodzajach kuchenek (INDUKCJA) oraz czyścić w zmywarkach. 


Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie