• GARNEK ŻELIWNY EMALIOWANY 4.0L 24cm KINGHOFF KH-1529

Symbol: KH-1529
180,99 zł Brutto
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 3,00 zł Brutto
Etykieta wlasna (tylko dla sklepów) 3,00 zł Brutto
Paczkomaty InPost 14,99 zł Brutto
Kurier 15,50 zł Brutto
Paczkomaty InPost (Pobranie) 16,90 zł Brutto
Kurier (Pobranie) 18,50 zł Brutto
Dostępność Duża dostępność
Waga 5.5 kg

Zamówienie telefoniczne: +48 888 588 167

Zostaw telefon

Garnek 4.0L / Ø24cm wykonany z odlewu żeliwa obustronnie emaliowany. 

Bardzo ciężki. Pokryty żaroodporną emalią. Pozbawione kantów profilowane dno ułatwiają nakładanie potraw jak i utrzymanie garnka w czystości. Jest odporny na ścieranie i wysokie temperatury. Głęboki, idealny do smażenia i pieczenia. Pokrywa z żeliwa z uchwytem ze stali nierdzewnej.

Można stosować w piekarniku i na ognisku. Przystosowany do wszystkich typów kuchenek: gazowych, elektrycznych , halogenowych oraz indukcyjnych. Ponieważ jest emaliowany nie wymaga szczególnej konserwacji.

Garnki żeliwne doskonale magazynują ciepło co powoduje, że nasze potrawy dochodzą w sposób stopniowy i równomierny. Mają też doskonały wpływ na nasze zdrowie. Dzięki zastosowaniu naturalnego materiału jakim jest żeliwo, ograniczamy ilość szkodliwych substancji jakie wnikają do jedzenia w czasie używania innych naczyń. Dodatkowym atutem jest to że w czasie przygotowywania potraw w naczyniach żeliwnych wydzielają się niewielkie ilości żelaza, pierwiastka niezbędnego dla naszego organizmu. Jest to zdecydowana korzyść, zwłaszcza dla osób zmagających się z anemią.

 
Średnica - Ø24 cm
Wysokość garnka - 12 cm
Pojemność - 4.0L
Kolo - ceglany czerwony

Dane producenta

PRAJO Sp. z o.o. Spółka Komandytowa
Aleja Katowicka 60
05-830 WOLICA
Poland

885209555
sklep@prajo.eu

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.