-
GARNEK Z POKR. 24cm BERLINGER HAUS GRANIT DIAMOND LINE BH-1100N
Garnek 6.8L / O24cm BERLINGER HAUS z pokrywą pokryty powłoką granitową z serii Granit Diamond Line
czyni życie łatwiejsze i pełniejsze.
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 3 |
Dostępność | Duża dostępność 99 szt. |
Waga | 2.5 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5999056762848 |
Zamówienie telefoniczne: +48 888 588 167
Zostaw telefon |
Garnek 6.8L / O24cm BERLINGER HAUS z pokrywą pokryty powłoką granitową z serii Granit Diamond Line
czyni życie łatwiejsze i pełniejsze.
Materiał: odlewane aluminium wysokiej jakości, dno ze stali szlachetnej
Potrójna granitowa powłoka antyprzywierająca
Rozmiar: O24cm
Pojemność: 6.8L
Kolor: czarny
Cechy:
Potrójna granitowa powłoka antyprzywierająca
Pokrywka szklana w zestawie
Silikonowe, zdejmowane uchwyty typu SOFT TOUCH
Można stosować w piekarniku (bez uchwytów) w temperaturze -20 do +220 C
Można myć w zmywarce
Do wszystkich rodzajów kuchenek: gazowa, elektryczna, ceramiczna, halogenowa, indukcyjna
Dno ferromagnetyczne
System TURBO INDUCTION (bardzo szybko nagrzewają się) 35% oszczędność enegrii
Powłoka granitowa jest to powłoka teflonowa wzbogacona miałem granitowym, dzięki czemu uzyskuje większą twardość. Jest twardsza niż teflon, ale przy tym zachowuje jego zalety: nie przypala, dobrze rozprowadza ciepło. Łączy zalety naczyń żeliwnych i teflonowych. Ma wszelkie zalety teflonu, ale jest bardziej odporna na uszkodzenia, przewyższana w tym nawet powłoki ceramiczne.
Granitowa powłoka sprawia, że naczynia są wyjątkowo odporne na wszelkie zarysowania i trwałe. Ten typ garnków i patelni pozwala również na smażenie przy użyciu minimalnej ilości tłuszczu, ponieważ naczynie rozgrzewa się podobnie do kamienia i oddaje ciepło całą swą powierzchnią.
Kompozycja aluminiowego korpusu i ferromagnetycznego dna umożliwia użytkowanie na kuchni indukcyjnej oraz na wszystkich innych rodzajach kuchni i wykorzystywania najlepszych właściwości akutermicznych odlewanego aluminium na wszystkich kuchenkach i płytach grzewczych. Możliwość gotowania/smażenia w temperaturze do 220°C.