• PATELNIA DO NALEŚNIKÓW 32CM MARMUROWA ZILNER ZL-7085

Symbol: ZL-7085

Ciężka patelnia do naleśników O32cm z masywnego odlewanego aluminium, pokryta ceramiczno-marmurową powłoką anty-przywierającą nowej generacji. 

87.33
SZT Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 2
Odbiór osobisty 0
Etykieta wlasna (tylko dla sklepów) 2
Paczkomaty InPost 13.99
Kurier 14.5
Kurier (Pobranie) 17.5
Dostępność Mało
Waga 2.4 kg

Zamówienie telefoniczne: +48 888 588 167

Zostaw telefon

Ciężka patelnia do naleśników O32cm. Wysokiej klasy wykonana z masywnego odlewanego aluminium. Pokryta ceramiczno-marmurową powłoką anty-przywierającą nowej generacji. W odróżnieniu od klasycznych, lekkich patelni ta nagrzewa się mocniej i trzyma temperaturę dłużej.

Marmurowa nieprzywieralna powłoka jest wzbogacona miałem granitowym, dzięki czemu uzyskuje większą twardość. Jest twardsza niż teflon, ale przy tym zachowuje jego zalety: nie przypala, dobrze rozprowadza ciepło. Łączy zalety naczyń żeliwnych i teflonowych. Ma wszelkie zalety teflonu, ale jest bardziej odporna na uszkodzenia, przewyższa w tym nawet klasyczne powłoki ceramiczne.


Marmurowa powłoka sprawia, że naczynia są wyjątkowo odporne na wszelkie zarysowania i trwałe. Ten typ patelni pozwala również na smażenie przy użyciu minimalnej ilości tłuszczu, ponieważ patelnia rozgrzewa się podobnie do kamienia i oddaje ciepło całą swą powierzchnią.

 

Rozmiar: O32cm x 1.8cm , waga ok. 1300g 
 

  • Unikalna kompozycja aluminiowego korpusu i ferromagnetycznego dna umożliwia użytkowanie tej aluminiowej patelni na kuchni indukcyjnej i pozostałych rodzajach kuchni i wykorzystywania najlepszych właściwości akutermicznych odlewanego aluminium na wszystkich kuchenkach i płytach grzewczych.

  • Możliwość smażenia w temperaturzedo 300 °C .

  • Ceramiczno-marmurowa powłoka anty-przywierajaca

  • Wysoka jakość porównywalna do najlepszych produktów uznanych marek.

  • Pogrubione  precyzyjnie szlifowane płaskie dno.

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie