• PATELNIA BLAUMANN GRANIT DIAMOND 28CM BL-1086

Symbol: BL-1086

Patelnia Ø28cm pokryta powłoką granitową z kolekcji Granit Diamond Line 

Brak towaru
102.99
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 1 - 3 dni
Cena przesyłki 2
Odbiór osobisty 0
Etykieta wlasna (tylko dla sklepów) 2
Paczkomaty InPost 8.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 12.49
Kurier 12.5
Kurier (Pobranie) 15.5
Dostępność Brak towaru
Waga 2 kg
Zostaw telefon

Patelnia Ø28cm pokryta powłoką granitową z kolekcji Granit Diamond Line
czyni życie łatwiejsze i pełniejsze.

Materiał: k­u­te wyso­k­i­ej jak­o­ści­ alu­m­i­ni­u­m­, dno­ z­e stali­ sz­lachetnej
Rozmiar: Ø28cm x 6.0cm
Kolor: czarny

Cechy:

Potrójna granitowa powłoka antyprzywierająca
Silikonowy uchwyt typu SOFT TOUCH
M­o­żna m­yć w z­m­ywarce
Do­ wsz­ystk­i­ch ro­dz­ajów k­u­chenek­: gaz­o­wa, elek­trycz­na, ceram­i­cz­na, halo­geno­wa, i­nduk­cyjna
Dno ferromagnetyczne
System­ TU­RB­O­ I­NDU­CTI­O­N (b­ardz­o­ sz­yb­k­o­ nagrz­ewają si­ę) 35% o­sz­cz­ędno­ść enegri­i­

Powłoka granitowa jest to powłoka teflonowa wzbogacona miałem granitowym, dzięki czemu uzyskuje większą twardość. Jest twardsza niż teflon, ale przy tym zachowuje jego zalety: nie przypala, dobrze rozprowadza ciepło. Łączy zalety naczyń żeliwnych i teflonowych. Ma wszelkie zalety teflonu, ale jest bardziej odporna na uszkodzenia, przewyższana w tym nawet powłoki ceramiczne.
Granitowa powłoka sprawia, że naczynia są wyjątkowo odporne na wszelkie zarysowania i trwałe. Ten typ garnków i patelni pozwala również na smażenie przy użyciu minimalnej ilości tłuszczu, ponieważ naczynie rozgrzewa się podobnie do kamienia i oddaje ciepło całą swą powierzchnią.

Kompozycja aluminiowego korpusu i ferromagnetycznego dna umożliwia użytkowanie na kuchni indukcyjnej oraz na wszystkich innych rodzajach kuchni i wykorzystywania najlepszych właściwości akutermicznych odlewanego aluminium na wszystkich kuchenkach i płytach grzewczych. Możliwość gotowania/smażenia w temperaturze do 240°C.

 

 

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie