• BRYTFANNA GRANITOWA 5.3L PETERHOF PH-15812

Symbol: PH-15812

Brytfanna 5.3L z powłoką granitową PETERHOF wykonana z odlewanego stopu aluminiowego.

Brak towaru
143.84
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 1 - 2 dni
Cena przesyłki 2
Odbiór osobisty 0
Etykieta wlasna (tylko dla sklepów) 2
Paczkomaty InPost 10.9
Paczkomaty InPost (Pobranie) 12.49
Kurier 13.5
Kurier (Pobranie) 16.5
Dostępność Brak towaru
Waga 4 kg
Zostaw telefon

Brytfanna 5.3L z powłoką granitową PETERHOF wykonana z odlewanego stopu aluminiowego. Wytrzymałe naczynia z odlewanego aluminium umożliwiają przygotowywanie potraw bez przywierania i z małą ilością tłuszczu. Wyposażone są w system Turbo Induction, dzięki któremu bardzo szybko się nagrzewają. Możliwość pieczenia w piekarniku w temperaturze od -20° do 220°C. Nadaje się do bezpiecznego użytkowania. Potrójna warstwa granitowa sprawia, że garnki są niezwykle odporne na zarysowania. Można w nich przygotować pyszne i zdrowe potrawy, które nie utracą soczystości i walorów odżywczych. 


Wymiary: 32cm x 22cm x 15cm, 5.3L



Cechy:

- Nadaje się do kuchenek: gazowych, elektrycznych, ceramicznych, halogenowych.

- Możliwość pieczenia w piekarniku wraz z pokrywą w temperaturze do 220°C.

- Pokrywa szklana żaroodporna która może pełnić role naczynia.

- System Turbo Induction ułatwia szybkie nagrzewania garnka i oszczędza do 35% energii.

- Potrójna warstwa granitowa

- Niezwykle odporna na zarysowania.

- Można w niej przygotować pyszne i zdrowe potrawy, które nie utracą soczystości i walorów odżywczych.

 


Powłoka granitowa jest to powłoka teflonowa wzbogacona miałem granitowym (kamionką), dzięki czemu uzyskuje większą twardość. Jest twardsza niż teflon, ale przy tym zachowuje jego zalety: nie przypala, dobrze rozprowadza ciepło. Łączy zalety naczyń żeliwnych i teflonowych. Ma wszelkie zalety teflonu, ale jest bardziej odporna na uszkodzenia, przewyższana w tym nawet powłoki ceramiczne.
Granitowa powłoka sprawia, że naczynia są wyjątkowo odporne na wszelkie zarysowania i trwałe. Ten typ garnków i patelni pozwala również na smażenie przy użyciu minimalnej ilości tłuszczu, ponieważ naczynie rozgrzewa się podobnie do kamienia i oddaje ciepło całą swą powierzchnią.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie