• BRYTFANNA / GĘSIARKA ŻELIWNA EMALIOWANA 4.0L WIŚNIOWA KONIGHOFFER KG-6552

Symbol: KG-6552

BRYTFANNA / GĘSIARKA ŻELIWNA EMALIOWANA 4.0L WIŚNIOWA KONIGHOFFER KG-6552

153.99
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 5 - 7 dni
Cena przesyłki 2
Odbiór osobisty 0
Etykieta wlasna (tylko dla sklepów) 2
Paczkomaty InPost 11.9
Paczkomaty InPost (Pobranie) 12.49
Kurier 15
Kurier (Pobranie) 18
Dostępność Mało
Waga 6.5 kg

Zamówienie telefoniczne: +48 888 588 167

Zostaw telefon

BRYTFANNA / GĘSIARKA ŻELIWNA EMALIOWANA 4.0L WIŚNIOWA KONIGHOFFER KG-6552

 

Wykonana jest z najwyższej klasy żeliwa w kolorze wiśniowym.

Klasyczny wygląd świetnie komponuje się do każdego wystroju kuchni.

Wnętrze brytfanny jest pokryte emalią, to świetny zabieg stylistyczny i funkcjonalny. Emalia powoduje, że potrawy nie przywierają do dna, a samo naczynie jest bardzo łatwe do wyczyszczenia.

Gęsiarka przystosowana do korzystania na kuchence gazowej, ceramicznej, elektrycznej, a nawet indukcyjnej.

Żeliwo, to materiał niezwykle odporny na uszkodzenia mechaniczne, a przy tym długo trzymający temperaturę. Największą zaletą jest możliwość przyrządzania potraw na wolnym ogniu przez długi czas.

Korzystanie z naczyń żeliwnych ma świetny wpływ na nasze zdrowie. Dzięki zastosowaniu naturalnego materiału jakim jest żeliwo, znacznie ograniczamy ilość szkodliwych substancji jakie wnikają do jedzenia podczas używania innych naczyń. Ogromnym atutem jest to, że w czasie przygotowywania potraw w naczyniach żeliwnych wydzielają się niewielkie ilości żelaza, pierwiastka niezbędnego dla naszego organizmu. Jest to zdecydowana korzyść, zwłaszcza dla osób zmagających się z anemią.

Potrawy przygotowywane w tej brytfannie nie są narażone na utratę witamin i cennych wartości odżywczych.

Doskonała do przyrządzania dań na wiele sposobów.

To bardzo solidna konstrukcja która gwarantuje żywotność przez wiele długich lat.


Specyfikacja:

Długość: 28cm
Szerokość: 22cm
Wysokość: 17cm
Pojemność: 4.0L
Waga: 5450g

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie